Garai-Glamour Szépségstúdió

Fodrászat

Árlista
FodrászatFodrászatFodrászatFodrászatFodrászatFodrászatFodrászatFodrászatFodrászatFodrászatFodrászatFodrászatFodrászatFodrászat
Az árak az ÁFA-t tartalmazzák!
Cserné Garai Krisztina

Cserné Garai Krisztina

06 20 381 4301

Fodrászat
Üdvözlöm! Cserné Garai Krisztina Női-férfi gyermek Mesterfodrász vagyok, szenvedélyem az egészséges és szép haj megóvása, ápolása. Várok sok szeretettel minden szépülni vágyó új és régi vendéget otthonos szalonomba! Matrix, Nayo termékcsaláddal is dolgozom,mert a minőség az elengedhetetlen,ha eredményeket szeretnénk :-) Nem vagyok màrkaelhivatott,inkább mindenben a legeslegjobbat kersem!Èn ìgy adom a maximumot!
Víg Nikolett

Víg Nikolett

06 70 945 3622

Fodrászat
Üdvözlöm! Elhivatott fodrászkènt, folyamatosan képzem magam, hogy a modern ès régebbi divatnak megfelelően tudjak kiszolgálni mindenkit! Matrix,Nayo hajfestèkekkel dolgozom. Keressen bizalommal!
Fáskerti Nikolett

Fáskerti Nikolett

06 20 333 1294

Fodrászat
"A haj egy olyan ékszer, amivel folyamatosan törődni kell, hogy ragyogjon!" Éppen ezért a szakmám egyben a hivatásom is. 2012-ben szereztem meg a fodrász végzettségem és azóta folyamatosan képzem magam, hogy vendégeimnek mindig a legmagasabb minőségű és a legújabb trendeknek megfelelő szolgáltatást nyújtsam. Vendégeim a 100%-ban olasz eredetű, minőségi Selective Professional család termékeivel szépülnek. Próbálja ki Ön is!